Til nye beboere

Borettslaget Grimstadgt 24b

Sagene Oslo

Velkommen som ny beboer i Grimstadgaten 24b

Borettslaget Grimstadgt 24b er en bygård med 33 leiligheter. i 1.etg er det 5 leiligheter som er noe større enn resten, mens i 2. , 3., 4. , og 5. etg er det 7 leiligheter i hver. Leilighetene er nummerert fra venstre mot høyre - med klokka. Det nummeret som post, brann og politi vil at vi skal bruke, står i dørkarmen. Eksempel H0101 osv. (Vær oppmerksom på at merkingen var forskjellig før, derfor kan det stå et annet nummer i kontrakten.)

Borettslaget vil gjerne at hver enkelt kjøper samme type postkasseskilt slik at det ser litt ryddig ut på postkassene. Postkasseskilt kan kjøpes hos  Låshuset: tlf 22477570, www.posten.no, eller hos jernia. Størrelsen vi bruker er : 78x32

Dersom det skulle bli problemer med postkasselåsen kan ny skaffes hos Låshuset Larsens eftf. as Dronningensgt 32, 0154 Oslo. telefon: 22 47 75 70

sylinder 5863. Den kan man få i overflaten forkrommet og messing.

Riktig skilt str. er: 78X32 Hvit/sort skrift

Trenger du lapp til ringeklokke ta kontakt med vaktmesteren så ordner vi det.

Dersom du trenger ny nøkkel til inngangsdøra kan det skaffes  hos Låshuset, men du vil trenge rekvisisjon undertegnet av styreleder eller vaktmester.

Syklene til beboerne er merket med en gul lapp - denne får du hos vaktmesteren


Grunnen til at vi har denne lappen er at folk fra de andre blokkene begynte å bruke vår sykkelparkering. Til slutt ble det ikke plass til våre egne sykler. Og vi hadde problem med sykler som var satt igjen av folk som var flyttet. De gule lappene lager system i rotet..